Találd meg a legjobb terapeutát

Válassz a terapeuták közül, különböző helyszíneken. Foglalj időpontot online!

6 féle kezelés, 1 terapeuta, 1 helyszín

Ugrás ide: Ármin ⬇️

Kascsák Ármin – Gyógymasszőr

📞 Tel.: 0620 322 3219

📍Helyszín: Bp 1055 Honvéd u. 38. Evminov Gerincközpont

Flow-masszázsok, energetikai kezelések

A gyengéd érintésekben hiszek

Abban hiszek hogy az energia mindig rendezi önmagát, és a terapeuta csupán ennek ad teret a közös szándék mentén eltöltött idővel.

Mindig megkérdezem a vendégeimet, milyen szándékkal jött, és ha bármit kívánhatna ettől a masszázstól, mi lenne az. A válaszok szerint alakítom a kezeléseimet, nálam a személyre szabottság elsődleges.  Várlak szeretettel valamelyik kezelésemen!

Kezeléseim: Flow Svéd | Relax | Talp masszázs | Stresszoldó-izomlazító masszázs csomag | Access Bars | Jikiden Reiki | Csakra-harmonizáló talpmasszázs.

Zsófi szerint
Ármin saját, egyedülálló masszázs technikával rendelkezik, nem kategorizálható be kifejezetten egy masszázs típusba sem. Mindig személyre szabottan masszíroz, hangulattól függően végez különleges mozdulatokat, feltölt vagy épp megnyugtat, épp mire van szükség. A masszírozáshoz premium minőségű termékeket használ. Szuper élmény, garantált ellazulás, keresve sem lehet jobbat találni!!!
Adrienn szerint

Amikor Árminhoz érkezem masszázsra, kellemes zene, nyugodt környezet fogad. Mindig érdeklődik a hogylétemről, és megbeszéljük, ha fáj valami. A kezelést az adott szituációhoz igazítja. A masszázs kellemes, professzionális. Nem túl erős, nem túl gyenge. Segít az ellazulásban, hogy közben csend és nyugalom vesz körül. Mindig frissen, kipihenten távozom tőle 🙂

Időpontfoglalás

Nézd meg a szabad időpontjainkat az online naptárban!

Stresszoldás, és feltöltődés teljes testmasszázzsal vagy a talpadon keresztül.

Válassz a különleges kezeléseink közül és találd meg a masszőröd!