+36 20 322 3219 info@masszazserted.hu

Rólam

Kascsák Ármin

 

Kascsák Ármin – Masszázs, Energetikai kezelések

Időpontfoglalás: Kedd, Szerda – 9.00-18.30-ig

Sok éve foglalkozom gyógymasszázzsal, az utóbbi időben pedig masszázsoktatásba is kezdtem, hogy hozzájáruljak tudásommal szakemberek képzéséhez. A masszázs mellett fantasztikus energetikai kezelésekkel is várlak Titeket, melyek a testi és lelki regenerációhoz, de akár az életünk megváltozásához is hozzásegítenek. 

Testmasszázsok

Teljes testmasszázsaim: Stresszolód svédmasszázs, Relax-energetikai masszázs, Frissítő talpmasszázs, Aromaterápiás teljes testmasszázs

Access Bars® kezelés

A fejen, meridianok mentén 32 Bars pont fut amelyek mindegyike egy-egy életterületünkhöz kapcsolódik. Az Acces Bars kezelés során egy olyan teret nyitunk meg, ahol lehetőséged nyílik arra, hogy megváltoztathasd az életed, és meglásd, hogy sokkal több minden lehetséges számodra, mint amit eddig gondoltál. MOST VAN ITT AZ IDŐ? MIT FOGADHATSZ BE MA, AMI MEGVÁLTOZTATJA AZ ÉLETEDET, OTT, AHOL SZERETNÉD?

Access FEPaSoP ® testkezelés

Ez egy olyan testkezelés, amivel a testedben feloldjuk azokat a rögzített válaszreakciókat, amik bizonyos helyzetekben ledermesztenek, leblokkolnak, megfagyasztanak, amikor hirtelen nem is tudsz reagálni.
A kezelés olyan nézőpontokat old fel amiket bármilyen témában felvettél, és ezzel elkezdted “fogyatékossá” tenni magad azzal kapcsolatban, ami történhet.

A helyzeti FEPaSoP-okat teremted minden fix nézőponttal, amit felveszel. Ez a valóság azt mondja, hogy csak akkor van igazad és nem tévedsz, ha megvan a helyes fix nézőpontod, és ennyi! Ezért az egész életedet azzal töltöd, hogy megszerezd a helyes nézőpontot, a helyes pozíciót, és ezzel beilleszkedhetsz, nyerhetsz, győzhetsz, és nem veszíthetsz. Ha ez megvan, minden rendben. Kivéve, hogy ez az oka annak, hogy nem működik az életed.

Csakra-talpmasszázs

A csakra-talpmasszázs során a talp csakrapontjain keresztül hatunk az egész szervezet energetikai rendszerére. A 7 fő csakrapont finom masszírozása során a fő csakrák harmonizálódnak, melyek testünk energia-központjai. Bár masszázs a kezelés elnevezése, mégis energetikai kezelésről van szó.

Jikiden-reiki

Lépj velem kapcsolatba!

+36 20 322 3219

info@masszazserted.hu

 

Nyitva tartás

Hétfő – Péntek — 8:00 – 20:00
Szombat — Zárva
Vasárnap — Zárva

Budapest, Balaton utca 15, 1055 Hungary