+36 20 322 3219 info@masszazserted.hu

Masszázs terápia

Stresszoldó svédmasszázs

Nem igazán tudod levezetni a stresszt?

A sűrű hétköznapokban nehezen versenyzünk a folyamatos terheléssel, és elvárásokkal. Emellett keveset foglalkozunk a testünk valódi szükségleteivel.

Ezzel a masszázzsal szerzel egy jó pontot a testednek, hogy regenerálódni tudjon, és kioldódjon belőle az a felgyűlt stressz, ami később már komolyabb problémát okozna.

Relax energetikai masszázs

Feltöltődnél, de nem szereted ha túlságosan szétmasszíroznak?

Veled is biztosan megesett már, hogy túl erősen masszíroztak, és az izomláz után úgy érezted, ez az egész többet ártott mint amennyit használt? Ha te is így érzed, ezzel a masszázzsal tuti nem lősz mellé. Bízd magad egy profi terapeuta pozitív személyiségére, és ráérzőképességére. A hatás biztosan nem marad el. Lehet hogy el is alszol masszázs közben, és sokkal kipihentebben térsz majd magadhoz, mint egy hétköznapi alvás után.

Aromaterápiás masszázs®

Nem tudod levezetni a stresszt?

Bármit is hallottál az ayurvédikus masszázsról, és az aromaterápiás illatokról, biztosan nem tapasztaltad még a valódi 100% tisztaságú CPTG terápiás olajok hatását egy különleges masszázs technikával ötvözve. Ettől a kezeléstől garantáltan beindulnak a tested méregtelenítő folyamatai. A kezelés alatt teljesen ellazulsz, és a meditatív állapotban elernyednek az izmaid, miközben a tested energiakészletei feltöltődnek, és mondhatni teljesen újjászületsz.

Frissítő talpmasszázs

Ismered a tested, és te is tapasztaltad, már, hogy egy profi talpmasszázs után olyan mintha tetőtől talpig újjászületnél?

Biztosan tudod, hogy testünk energiarendszerei, és a talpunk között komoly összefüggések vannak. Fontos tudnod, hogy ez a frissítő talpmasszázs nem talpreflexológia. De csakúgy mint a reflexológia esetében, a talp átmasszírozásával az összes reflexzóna aktiválódik. A frissítő talpmasszírozásnál a talpon elhelyezkedő reflexzónák masszázsa harmóniába hozza az egyensúlyi állapotból kibillent szervek működését. 

Hogy ezt még hatékonyabbá tegyem, terápiás illóolajokat használok attól függően, hogy milyen állapotban érkezel hozzám. 

Értékelések

Ármin saját, egyedülálló masszázs technikával rendelkezik, nem kategorizálható be kifejezetten egy masszázs típusba sem. Mindig személyre szabottan masszíroz, hangulattól függően végez különleges mozdulatokat, feltölt vagy épp megnyugtat, épp mire van szükség. A masszírozáshoz premium minőségű termékeket használ. Szuper élmény, garantált ellazulás, keresve sem lehet jobbat találni!!!

Zsófi

Ármin erős és biztos kézzel, kiválóan masszíroz. Rutinosan megtalálja a neuralgikus csomókat és a lehető legteljesebb mértékben ki-/szétmasszírozza őket. Ha szereted az olyan masszázst, ahol tisztességesen “átdolgozzák” a hátadat, nyakadat, de a végén mégsem vagy összetörve, akkor őt ajánlom!

Péter

Àrmin rendkívül kedves és udvarias személyiség. Harmadjàra voltam nàla és nem utoljàra. A masszàzs utàn mindig feltöltődve tàvozom, képes teljesen levenni rólam a streszt. A kezelés utàn mindig sokkal elfogadóbbnak érzem magam màsokkal és a problémàkkal szemben is. Mindenkinek csak ajànlani tudom 🙂

Laura