Metamorf masszázs
Metamorf masszázs hatása

Metamorf masszázs hatása

A metamorf masszázs hatása egy lelki blokkoldási folyamat. Egy speciális és rendkívül hatékony lelki blokkoldó technika. Célja hogy felszabadítson a felesleges korlátoktól, negatív érzések hatásától. Lehetőséget teremt arra hogy megélhesd a mindennapi életben a leginkább teljesebb, örömtelibb, önmegvalósító életet.


 

Metamorf masszázs technika története

Metamorfózis: görög eredetű szó, átalakulást, átváltozást jelent.

A metamorf masszázs technika története, Gaston Saint-Pierre reflexológustól ered, ő foglalta rendszerbe. Felfedezte, hogy a test összes reflexpontja megtalálható a gerinczónán, illetve a gerincen, mely a test fő tartópillére. Kísérletezései során észrevette, hogy az energiahiány okozta blokkok megtalálhatók a gerincoszlop megfelelő reflexzónáiban. Rájött, hogy bizonyos zavarok már a születés (fogantatás) előtti időkből származhatnak.

Metamorf masszázs hatása, hogy Saint -Pierre a betegeinél hosszú távú és mélyre ható egészség javulást indított be, így megalkotta a Metamorfózisnak hívott eljárást, melyet később metamorf masszázsnak neveztek el.


 

Metamorf masszázs  működése

Metamorf masszázs működése
Metamorf masszázs működése

A metamorf masszázs  hatása egy mechanikus úton előidézett energetikai hatáson alapul, melynek során a kezeken, a lábakon és a fejen speciális pontokat érintek. Ez egy lelki blokkoldó masszázs.

Itt a magzati korból áthozott negatív energiát, a  finom érintésekkel, a gerinc reflex pontjain vezet ki a kézen, a lábon és a fejen keresztül, illetve minden végtag után, a szívcsakrán keresztül.

Ezáltal az agy tudattalan részéből hátráltató emlékek és érzések oldódnak fel, így egyensúlyba kerül a test és lélek harmóniája.


 

Metamorf masszázs kezelés menete

Metamorf masszázs kezelés menete
Metamorf masszázs kezelés menete

A metamorf masszázs kezelés ruhában történik. A terapeuta, a pácienssel együtt, először energiahúzással vagy vezetett meditációval bekapcsolódik az energetikai mező áramlásába.

Miután mindketten áramlásban vannak, megkezdődik a kézfejen, talpon, és fejen lévő pontok kezelése. A terapeuta itt energiát vezet ki és energiával tölti fel az energiahiányos vagy blokkolt zónát.


 

Metamorf masszázs hatása a mindennapokban

Metamorf masszázs hatása a mindennapokban, hogy az életkedvben, életszemléletben hoz javulást. A kezelés után könnyedebben éljük meg önmagunkat, hiszen már kevésbé korlátoznak minket a magzati korból és a tudattalanból áthozott hátráltató emlékek és érzések.  A kezelés hatása különösen hatékony a gyermekeken is, rajtuk is nagyszerűen alkalmazható.

Segít megszüntetni a félelmeket, gátlásokat, a komor, haragos gondolatokat, a nyomasztó érzéseket,frusztrációkat, nyitottabbá, könnyedebbé, életerősebbé válni.

Megemelkedik az önbizalmunk, az életbe vetett hitünk, erősödik az úgynevezett Ősbizalom érzése. Javul az életkedvünk, vidámabbak, optimistábbak leszünk. Erősödik a jövőbe vetett hitünk is, megváltoznak céljaink, és ez által elkezdenek javulni az életkörülményeink is.


 

Metamorf élettani hatása

A metamorf élettani hatására felmelegszenek a hideg végtagok.

Metamorf masszázs hatása
Metamorf masszázs hatása

Kedvezően hat:

  • gyomorfekélyre
  • cukorbetegségre
  • allergiára
  • migrénre
  • asztmára
  • depresszióra
  • pánikbetegségre
  • autoimmun betegségre
  • vérnyomás problémákra

 

Hatására elmúlhatnak a vese, máj, epe, emésztési gondok, ízületi problémák, végtaggörcsök, rendszeres idegbecsípődések, csont és fogproblémák, hajhullás, torok és fülfájás, megszűnik a tick.

Előnye, hogy semmilyen egyéb kezeléssel nem ütközik, sőt azok pozitív hatását felerősíti.


 

Metamorf masszázs ellenjavallatok

A metamorf masszázsnak nincs ellenjavallata, bárkin, idős embereken és gyerekeken egyaránt alkalmazható.

Műtét , illetve komoly orvosi beavatkozások kiváltására nem alkalmas, ellenben bármilyen gyógyszer szedése mellett, vagy műtéti beavatkozás után a gyorsabb regeneráció érdekében kiegészítésként alkalmazható.

Használata egészségi állapottól független, nem ütközik más kezelési módokkal, sőt, rendkívül hatékony kiegészítője lehet azoknak.Foglalj időpontot online!

 

IDŐPONTFOGLALÁS

 

 


KAPCSOLAT: 

1092 Ráday utca 16  133 kapucsengő /1. emelet


 

Kérdésed van?

Írj nekem az alábbi űrlapon: