Metamorf masszázs blokkoldás célja

A metamorf masszázs blokkoldás célja, hogy felszabadítson a felesleges korlátoktól, negatív érzések hatásától. Lehetőséget teremt arra hogy megélhesd a mindennapi életben a leginkább teljesebb, örömtelibb, önmegvalósító életet.

Metamorf masszázs működése

Telefon: 06203223219

Metamorf masszázs lelki blokkoldás működése

A metamorf masszázs különleges működése egy mechanikus úton előidézett energetikai hatáson alapul, melynek során a kezeken, a lábakon és a fejen speciális pontokat érintek.

Itt a magzati korból áthozott negatív energiát, a  finom érintésekkel, a gerinc reflex pontjain vezet ki a kézen, a lábon és a fejen keresztül, illetve minden végtag után, a szívcsakrán keresztül.

Ezáltal az agy tudattalan részéből hátráltató emlékek és érzések oldódnak fel, így egyensúlyba kerül a test és lélek harmóniája.

Metamorf masszázs hatása a mindennapokban

Metamorf masszázs hatása, hogy a mindennapokban az életkedvben, életszemléletben hoz javulást. A kezelés után könnyedebben éljük meg önmagunkat, hiszen már kevésbé korlátoznak minket a magzati korból és a tudattalanból áthozott hátráltató emlékek és érzések.  A kezelés hatása különösen hatékony a gyermekeken is, rajtuk is nagyszerűen alkalmazható.

Segít megszüntetni a félelmeket, gátlásokat, a komor, haragos gondolatokat, a nyomasztó érzéseket,frusztrációkat, nyitottabbá, könnyedebbé, életerősebbé válni.

Megemelkedik az önbizalmunk, erősödik az úgynevezett Ősbizalom érzése. Javul az életkedvünk, vidámabbak, optimistábbak leszünk. Erősödik a jövőbe vetett hitünk is, megváltoznak céljaink, és ez által elkezdenek javulni az életkörülményeink is. Metamorf masszázs hatásai bővebben.

Metamorf élettani hatások

Metamorf élettani hatása miatt felmelegszenek a hideg végtagok. Kedvezően hat a gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, migrénre, asztmára, depresszióra, pánikbetegségre, autoimmun betegségre, vérnyomás problémákra. Hatására elmúlhatnak a vese, máj, epe, emésztési gondok, ízületi problémák, végtaggörcsök, rendszeres idegbecsípődések, csont és fogproblémák, hajhullás, torok és fülfájás, megszűnik a tick.

Előnye, hogy semmilyen egyéb kezeléssel nem ütközik, sőt azok pozitív hatását felerősíti.

Metamorf masszázs árak:

  • METAMORF MASSZÁZS KEZELÉS 60 PERC

    7500FT

Ha nem tudod mit válassz, egyeztess velem telefonon, vagy üzenetben.
Keresd az Ármin-masszázs csomagot, vagy az Ármin-energetikai kezelés csomagot ha egy testre-szabott kezelést szeretnél.

Telefon: 06203223219

Kérdésed van? Írj nekem az alábbi űrlapon:

Metamorf masszázs Budapest, Ráday u. 16, 1092

IDŐPONTFOGLALÁS