+36 20 322 3219
Oldal kiválasztása

Kascsák Ármin
Gyógymasszőr

2012 óta foglalkozom masszázzsal. 2019-től masszázsoktatásba is kezdtem, hogy hozzájáruljak tudásommal, képességeimmel a leendő masszőrök  képzéséhez. A masszázs mellett fantasztikus energetikai kezelésekkel is várlak Téged, amelyek a testi és lelki regenerációhoz, és az életed megváltoztatásához is hozzásegíthetnek.

SZOLGÁLTATÁSAIM

TESTMASSZÁZSOK

Ármin masszázs 100 percben

Ezt a kezelést akkor érdemes választanod, ha a maximumot akarod kihozni a masszázsból. Itt minden olyan általam eddig ismert izomlazító eszközt, stresszoldó technikát, relaxációt elősegítő kiegészítőt használok a masszázs alkalmával, ami segít neked ellazulni. 

Többek között:

 • Forró törölközős masszázs
 • Aromaterápiás CPTG olajok használata
 • Vákuum-köpöly, csúszóköpöly
 • Triggerpont terápia
 • Hangtál masszázs
 • Részben energetikai feltöltés

Természetesen mindezt testre szabottan, ami a te maximális ellazulásodat segíti.

  Díjszabás:

  • 100 perc – 16.000 FT

  FLOW svédmasszázs, 70 vagy 100 percben

  Ezt a saját masszázs technikát nyolc év alatt fejlesztettem ki. Minden mozdulatsor kifinomultan oldja ki a felhalmozódott stresszt és a feszültséget. Ez egy olyan, különleges technika, amiben a masszőr és a páciens is egyaránt, relaxált állapotba kerül, közben pedig az izmaid élvezik a tökéletes masszázs törődést.

   Díjszabás:

   • 70 perc – 9.000 FT
   • 100 perc – 14.000 FT

   Ezt a technikát tanítom is a tanfolyamaimon, erről itt tudsz olvasni: Flow-svédmasszázs

     

    ENERGETIKAI KEZELÉSEK

    Access Bars® kezelés

    A fejen, meridianok mentén 32 Bars pont fut amelyek mindegyike egy-egy életterületünkhöz kapcsolódik. Az Acces Bars kezelés során egy olyan teret nyitunk meg, ahol lehetőséged nyílik arra, hogy megváltoztathasd az életed, és meglásd, hogy sokkal több minden lehetséges számodra, mint amit eddig gondoltál. Most van itt az idő? Mit fogadhatsz be ma, ami megváltoztatja az életedet ott, ahol szeretnéd?

    Díjszabás:

    • 70 perc – 9.000 FT

    Access FEPaSoP ® testkezelés

    Ez egy olyan testkezelés, amivel a testedben feloldjuk azokat a rögzített válaszreakciókat, amik bizonyos helyzetekben ledermesztenek, leblokkolnak, megfagyasztanak, amikor hirtelen nem is tudsz reagálni.

    A kezelés olyan nézőpontokat old fel amiket bármilyen témában felvettél, és ezzel elkezdted “fogyatékossá” tenni magad azzal kapcsolatban, ami történhet.

    Díjszabás:

    • 70 perc – 12.000 FT

     

    MASSZÁZS és ENERGETIKAI KEZELÉSEK EGYBEN

    Ármin féle talpmasszázs

    A csakra-talpmasszázs során a talp csakrapontjain keresztül hatunk az egész szervezet energetikai rendszerére. A 7 fő csakrapont finom masszírozása során a fő csakrák harmonizálódnak, melyek testünk energia-központjai. Bár masszázs a kezelés elnevezése, mégis energetikai kezelésről van szó.

    Díjszabás:

    • 70 perc – 9.000 FT

    Csakra-talpmasszázs

    A csakra-talpmasszázs során a talp csakrapontjain keresztül hatunk az egész szervezet energetikai rendszerére. A 7 fő csakrapont finom masszírozása során a fő csakrák harmonizálódnak, melyek testünk energia-központjai. Bár masszázs a kezelés elnevezése, mégis energetikai kezelésről van szó.

    Díjszabás:

    • 70 perc – 9.000 FT

    Időpontfoglalás

    Írj üzenetet, vagy hívj telefonon időpontért. Ha nem tudom felvenni, valószínűleg dolgozom, de amint tudlak vissza hívlak.

    2 + 1 =

    Gyakran felmerülő kérdések:

    Nekem csak gyorsan kellene valamilyen megoldás a hátfájásomra, mikor tudok időpontot foglalni?

    Éveken át voltak olyan vendégeim, akik csak akkor jöttek, ha már muszáj volt. Ilyenkor sokkal nehezebb és fájdalmasabb visszafordítani azt az állapotot.

    Ha ebben magadra ismersz, akkor itt most lehetőséged van másképpen állni a testedhez, és javítani az egészségi és érzelmi állapotodon.

    Fontos, hogy ne a tünetet, hanem a problémát kezeljük. Ezért én olyan vendégekkel dolgozom együtt, akik tartós változást szeretnének, és ezért szeretnének hosszú távon elköteleződni az egészségük, érzelmi jóllétük felé.

    Miben számíthatok még rád a masszázson kívül?

    Velem meg tudsz beszélni bármit, olyan nagyszerű nézőpontokon keresztül tudod látni a világot, ahogyan eddig nem.

    Kilenc év távlatából rengeteg tapasztalatot szereztem az emberi kapcsolatokban és a kommunikációban, ezért tudom olyan tisztán érzékelni a helyzeteket, hogy a lelki problémák valódi gyökereit tudjuk feloldani a beszélgetéseinkkel.

     

    Mindenképpen beszélgetünk?

    Természetesen minden masszázs, és a kezelések is személyre szabottak, ezért csak akkor beszélgetünk ha szeretnéd, és ez hozzáadott értéket jelent a számodra.

    Miért érdemes rád bíznom magam?

    Az életedben az eddigi választásaid hozták azt az eredményt, ami most van.

    Ha a mai naptól más választásokat hozol meg az életedben, mint eddig, akkor más eredményekre számíthatsz. Ebben foglak támogatni téged minden tudásommal, és a masszázzsal.

    Milyen választás teremthet neked most nagyobbat az életedben?

    Milyen kezelést válasszak, honnan tudjam mi jó nekem?

    Könnyűnek tűnik, de mégis az egyik legnehezebb kérdés az életünkben, hogy eldöntsük, mi jó nekünk, és arrafelé haladjunk.

    Az érdeklődés gombra kattintva vedd fel velem a kapcsolatot, és nézzük meg, milyen masszázs, vagy energetikai kezelés lehet a legtáplálóbb, legnagyszerűbb a számodra!

     

    Lépj velem kapcsolatba!

     

    Kascsák Ármin
    +36 20 322 3219

    info@ masszazserted.hu 

     

    CÍM:

    Dunakeszi 2120
    Huszka Jenő utca 29.2-es kapucsengő.