+36 20 322 3219

Masszázs terápia 

Stresszoldó svédmasszázs

Nem igazán tudod levezetni a stresszt?

A sűrű hétköznapokban nehezen versenyzünk a folyamatos terheléssel, és elvárásokkal. Emellett keveset foglalkozunk a testünk valódi szükségleteivel.

Ezzel a masszázzsal szerzel egy jó pontot a testednek, hogy regenerálódni tudjon, és kioldódjon belőle az a felgyűlt stressz, ami később már komolyabb problémát okozna.

Relax energetikai masszázs

Feltöltődnél, de nem szereted ha túlságosan szétmasszíroznak?

Veled is biztosan megesett már, hogy túl erősen masszíroztak, és az izomláz után úgy érezted, ez az egész többet ártott mint amennyit használt? Ha te is így érzed, ezzel a masszázzsal tuti nem lősz mellé. Bízd magad egy profi terapeuta pozitív személyiségére, és ráérzőképességére. A hatás biztosan nem marad el. Lehet hogy el is alszol masszázs közben, és sokkal kipihentebben térsz majd magadhoz, mint egy hétköznapi alvás után.

Aromaterápiás masszázs®

Nem tudod levezetni a stresszt?

Bármit is hallottál az ayurvédikus masszázsról, és az aromaterápiás illatokról, biztosan nem tapasztaltad még a valódi 100% tisztaságú CPTG terápiás olajok hatását egy különleges masszázs technikával ötvözve. Ettől a kezeléstől garantáltan beindulnak a tested méregtelenítő folyamatai. A kezelés alatt teljesen ellazulsz, és a meditatív állapotban elernyednek az izmaid, miközben a tested energiakészletei feltöltődnek, és mondhatni teljesen újjászületsz.

Frissítő talpmasszázs

Ismered a tested, és te is tapasztaltad, már, hogy egy profi talpmasszázs után olyan mintha tetőtől talpig újjászületnél?

Biztosan tudod, hogy testünk energiarendszerei, és a talpunk között komoly összefüggések vannak. Fontos tudnod, hogy ez a frissítő talpmasszázs nem talpreflexológia. De csakúgy mint a reflexológia esetében, a talp átmasszírozásával az összes reflexzóna aktiválódik. A frissítő talpmasszírozásnál a talpon elhelyezkedő reflexzónák masszázsa harmóniába hozza az egyensúlyi állapotból kibillent szervek működését.

Hogy ezt még hatékonyabbá tegyem, terápiás illóolajokat használok attól függően, hogy milyen állapotban érkezel hozzám. 

Kascsák Ármin

 

Időpontfoglalás: Kedd, Szerda – 9.00-18.30-ig

Sok éve foglalkozom gyógymasszázzsal, az utóbbi időben pedig masszázsoktatásba is kezdtem, hogy hozzájáruljak tudásommal szakemberek képzéséhez. A masszázs mellett fantasztikus energetikai kezelésekkel is várlak Titeket, melyek a testi és lelki regenerációhoz, de akár az életünk megváltozásához is hozzásegítenek. 

Értékelések

 

Testmasszázsok:

 

FLOW-svédmasszázs, 70, vagy 100 percben

 

Ezt a saját masszázs technikát hét év alatt fejlesztettem ki. Minden mozdulatsor kifinomultan oldja ki a stresszt és a feszültséget. Ez egy olyan, különleges technika, amiben a masszőr és a páciens is egyaránt, relaxált állapotba kerül, közben pedig az izmaid élvezik a tökéletes masszázs törődést. Ezt a technikát tanítom is a tanfoylamaimon, erről itt tudsz olvasni: Flow-svédmasszázs

Ármin masszázs 100 percben

 

Ezt a kezelést akkor érdemes választanod, ha a maximumot akarod kihozni a masszázsból. Itt minden olyan általam eddig ismert izomlazító eszközt, stresszoldó technikát, relaxációt elősegítő kiegészítőt használok a masszázs alkalmával, ami segít neked ellazulni. 

Többek között:

  • Forró törölközős masszázs
  • Aromaterápiás CPTG olajok használata
  • Vákuum-köpöly, csúszóköpöly
  • Triggerpont terápia
  • Hangtál masszázs
  • Részben energetikai feltöltés 

Természetesen mindezt testre szabottan, ami a te maximális ellazulásodat segíti.

 Masszázs árak:

Masszázs típus: 70 perc 100 perc
Flow svédmasszázs 12.000 Ft 16.000 Ft
Ármin masszázs 18.000 Ft
Ármin energetikai kezelések (egyénileg összeállított) 18.000 Ft

Telefon: +36 20 322 3219

info@masszazserted.hu

 

Nyitva tartás

Hétfő – Péntek — 8:00 – 20:00
Szombat — Zárva
Vasárnap — Zárva

Masszázsérted Stúdió

Budapest, Balaton utca 15, 1055 Hungary