+36 20 322 3219 info@masszazserted.hu

Masszázs terápia 

Stresszoldó svédmasszázs

Nem igazán tudod levezetni a stresszt?

A sűrű hétköznapokban nehezen versenyzünk a folyamatos terheléssel, és elvárásokkal. Emellett keveset foglalkozunk a testünk valódi szükségleteivel.

Ezzel a masszázzsal szerzel egy jó pontot a testednek, hogy regenerálódni tudjon, és kioldódjon belőle az a felgyűlt stressz, ami később már komolyabb problémát okozna.

Relax energetikai masszázs

Feltöltődnél, de nem szereted ha túlságosan szétmasszíroznak?

Veled is biztosan megesett már, hogy túl erősen masszíroztak, és az izomláz után úgy érezted, ez az egész többet ártott mint amennyit használt? Ha te is így érzed, ezzel a masszázzsal tuti nem lősz mellé. Bízd magad egy profi terapeuta pozitív személyiségére, és ráérzőképességére. A hatás biztosan nem marad el. Lehet hogy el is alszol masszázs közben, és sokkal kipihentebben térsz majd magadhoz, mint egy hétköznapi alvás után.

Aromaterápiás masszázs®

Nem tudod levezetni a stresszt?

Bármit is hallottál az ayurvédikus masszázsról, és az aromaterápiás illatokról, biztosan nem tapasztaltad még a valódi 100% tisztaságú CPTG terápiás olajok hatását egy különleges masszázs technikával ötvözve. Ettől a kezeléstől garantáltan beindulnak a tested méregtelenítő folyamatai. A kezelés alatt teljesen ellazulsz, és a meditatív állapotban elernyednek az izmaid, miközben a tested energiakészletei feltöltődnek, és mondhatni teljesen újjászületsz.

Frissítő talpmasszázs

Ismered a tested, és te is tapasztaltad, már, hogy egy profi talpmasszázs után olyan mintha tetőtől talpig újjászületnél?

Biztosan tudod, hogy testünk energiarendszerei, és a talpunk között komoly összefüggések vannak. Fontos tudnod, hogy ez a frissítő talpmasszázs nem talpreflexológia. De csakúgy mint a reflexológia esetében, a talp átmasszírozásával az összes reflexzóna aktiválódik. A frissítő talpmasszírozásnál a talpon elhelyezkedő reflexzónák masszázsa harmóniába hozza az egyensúlyi állapotból kibillent szervek működését. 

Hogy ezt még hatékonyabbá tegyem, terápiás illóolajokat használok attól függően, hogy milyen állapotban érkezel hozzám. 

Kascsák Ármin

 

Időpontfoglalás: Kedd, Szerda – 9.00-18.30-ig

Sok éve foglalkozom gyógymasszázzsal, az utóbbi időben pedig masszázsoktatásba is kezdtem, hogy hozzájáruljak tudásommal szakemberek képzéséhez. A masszázs mellett fantasztikus energetikai kezelésekkel is várlak Titeket, melyek a testi és lelki regenerációhoz, de akár az életünk megváltozásához is hozzásegítenek. 

Masszázs árak:

Masszázs típus: 60 perc 90 perc
Stresszoldó svédmasszázs 10.000 Ft 14.000 Ft
Relax energetikai masszázs 10.000 Ft 14.000 Ft
Aromaterápiás masszázs® 16.000 Ft
Frissítő talpmasszázs 10.000 Ft

Értékelések

Lépj velem kapcsolatba!

+36 20 322 3219

info@masszazserted.hu

 

Nyitva tartás

Hétfő – Péntek — 8:00 – 20:00
Szombat — Zárva
Vasárnap — Zárva

Masszázsérted Stúdió

Budapest, Balaton utca 15, 1055 Hungary