Ha különleges masszázst keresel Budapesten, a legjobb helyen jársz!

Ármin-masszázs csomag

Ezt a masszázst a Zöldsziget stúdióban tudod kipróbálni.

Ezt a masszázst neked találtam ki, ha nem tudod milyen kezelést választanál, és rám bíznád magad ezzel a csomaggal.

Ez a masszázs csomag több kezelést is magába foglal.

Az alábbiakat választhatod:

✓ Köpöly
✓ Tibeti mézes masszázs
✓ Forró törölköző

Köpöly masszázs kezelés 2

Köpöly kezelés

Csúszóköpöly – vákuum hatással a köpöly aktív mozgatása a testen, vagy Köpöly kezelés – feszült izomcsomók, meridiánok mentén energetizálva. A köpöly általános hatása az izomra, hogy vérbőséget okoz a kötőszövetben és hajszálerekben, fokozza ezáltal a salakanyagok elszállítását. Az adott területen jelentősen csökkenti az izompólyában keletkezett feszültséget, így az izomfeszültség is enged. Letapadt ínszalagok fellazítására is kiválóan alkalmas. Olimpikonokon is gyakran alkalmazzák. Nyirok-ödéma esetén is hatékonyan használható.


Tibeti mézes masszázs

Tibeti méregtelenítő masszázs

A méz szinte az összes ásványi anyagot tartalmazza, amely az emberi szervezet működéséhez szükséges. Az egész szervezetre frissítő, revitalizáló hatással bír, gyulladáscsökkentő, antioxidáns hatást vált ki az egész szervezetben, antibakteriális hatása van külsőleg és belsőleg alkalmazva egyaránt. Belsőleg a kötőszövetbe jutva erősíti az immunrendszert is.Mézes masszázs szőrtelen testrészeken alkalmazható. Ilyen terület a hát, combok, fenék területe.

A mézes kezelések során nem alkalmazhatók a klasszikus masszázs fogások. A langyos mézet először eloszlatom a kezelendő felületen, majd ráhelyezem a kezem, és amikor felemelem a méz szívóhatása miatt a bőr felső rétege is megemelkedik. Ez a hajszálerek és pórusok kitágulását okozza, ami fokozza a vérkeringést. A méz méregtelenítő hatása fokozza a szervezet salakanyag kiürítését és erősíti az immunrendszert. A kezelés jótékony hatása akár 2 héten át is érezhető! Érdekesség, hogy a méhészek között fordul elő a legkevesebb ízületi gyulladásos és rákos megbetegedés.

Nyakfájás masszázs lazítás

Forró törölközős kezelés

Ez a kezelés egy Magyar találmány, mégis kevesen ismerik. A törölközők felgöngyölése után, azokat forróvízzel töltöm meg. A feltekert törölköző koncentrált meleghatása átmelegíti és lazítja a túlfeszült területeket, miközben speciális nyújtó-lazító fogások kioldják az izmokból a bentragadt feszültséget.

A törölközőket speciális görgetési technikával, gyors, határozott mozdulatokkal görgetem végig a nyakon, a vállakon és a háton, le egészen a csípőig. Ezzel a módszerrel 20-25 perc alatt hűl ki a törölköző. Végül a kezelés relaxáló-nyújtó masszázs fogásokkal ér véget. Ez a komplett kezelés fokozza az izmok rugalmasságát, javítja a vérkeringést, oldja a hátban felgyűlt érzelmi stresszt, enyhíti a hátizmok feszültségét és fájdalmait.

Masszázs árak, kezelés árak

Ármin-masszázs – masszázs csomag
választható több kezelés is:
✓ Köpöly
✓ Tibeti mézes masszázs
✓ Forró törölköző
120 perc 14 000 Ft
90 perc 11 500Ft
60 perc 8500 Ft

Telefon: 06203223219

Kérdésed van? Írj nekem az alábbi űrlapon:

Telefon: 06203223219

Kascsák Ármin Gyógymasszőr, Svédmasszőr

Budapest, Ráday u. 16, 1092

IDŐPONTFOGLALÁS