Ármin energetikai kezelés csomag

Ezt az energetikai kezelés csomagot neked találtam ki, ha nem tudod milyen energetikai kezelést választanál, és rám bíznád magad.

Ez az energetikai kezelés, több technikát is magába foglal.

Az alábbi energetikai kezeléseket választhatod:

 

✓ Csakra harmonizáló talp,
✓ Metamorf kezelés
✓ Access Bars kezelés
✓ Jikiden reiki energetikai feltöltődés

Csakra-harmonizalo-talpmasszazs

Csakra harmonizáló talpmasszázs

A csakra talpmasszázs célja, a csakra energiaközpontok között létrejött energiakülönbségek harmonizálása, kiegyenlítése, energetizálása. A masszázs kezelés ruhában történik, a talpat kell szabaddá tenni.

csakra talpmasszázs működése azon alapul, hogy a talp, a test szervei, és az energiaközpontok között szoros összefüggés van.


Metamorf masszázs

Metamorf masszázs lelki blokkoldás

metamorf masszázs blokkoldás célja, hogy felszabadítson a felesleges korlátoktól, negatív érzések hatásától. Lehetőséget teremt arra hogy megélhesd a mindennapi életben a leginkább teljesebb, örömtelibb, önmegvalósító életet.

 

Metamorf masszázs hatása, hogy a mindennapokban az életkedvben, életszemléletben hoz javulást. A kezelés után könnyedebben éljük meg önmagunkat, hiszen már kevésbé korlátoznak minket a magzati korból és a tudattalanból áthozott hátráltató emlékek és érzések.

Segít megszüntetni a félelmeket, gátlásokat, a komor, haragos gondolatokat, a nyomasztó érzéseket,frusztrációkat, nyitottabbá, könnyedebbé, életerősebbé válni.

Megemelkedik az önbizalmunk, erősödik az úgynevezett Ősbizalom érzése. Javul az életkedvünk, vidámabbak, optimistábbak leszünk. Erősödik a jövőbe vetett hitünk is, megváltoznak céljaink, és ez által elkezdenek javulni az életkörülményeink is.


Access Bars kezelés

Access Bars kezelés

Az Access Bars kezelés működése: a fejen található 32 energiapont futtatásával  hoz bennünk változást. Például pénz, kontrol, kreativitás, szomorúság, öröm, szexualitás, öregedés, stb. Ezeknek a pontoknak az érintésével, elkezdesz képes lenni elfogadni/befogadni bármit az adott témával kapcsolatban. Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál.

Access Bars energetikai kezelés célja

Access Bars kezelés célja hogy lehetővé tegye számodra, hogy változásokat tudj létrehozni. Relaxáltabb leszel és megtapasztalod azt a teret az életedben, ahonnan bármit megváltoztathatsz, még azt is, amiről eddig aztgondoltad, hogy igazán megváltoztathatatlan.


Reiki kezelés Budapest

Jikiden reiki energetikai feltöltődés

A reiki energia működése nem más, minthogy terapeuta, napi gyakorlással, meditációval, aktívan fenntartja magában a gyógyításra való képességét.

Kezelés során ezt a gyógyító energiát közvetíti feléd, ha te is nyitott és befogadó vagy rá.

A kezelés segít áramoltatni a szervezet energiáit és általában rövid idő alatt helyreállítja a test s lélek terhelhetőségét. A Reiki kezelés, energetizálás kiváló hatásfokozó támogató eljárás valamennyi természetes gyógymódhoz és kezeléshez.

A Reiki kezelés ruhában kezelő ágyon történik.


Energetikai kezelés árak

Ármin-kezelés – energetikai kezelés csomag
időtől függően választható több kezelés is:
✓ Csakra harmonizáló talp,

✓ Metamorf kezelés
✓ Access Bars kezelés
✓ Jikiden reiki energetikai feltöltődés
120 perc 14 000Ft
90 perc 11 500 Ft

Telefon: 06203223219

Kérdésed van? Írj nekem az alábbi űrlapon:

Telefon: 06203223219

Enerketikai kezelés Budapesten:

Budapest, Ráday u. 16, 1092

IDŐPONTFOGLALÁS