Írj Viberen! ▌Kérdezz Facebookon!

Access Bars kezelés

Access Bars kezelés

Az Access Bars kezelés a fejen található 32 energiapont futtatásával hoz bennünk változást. Például pénz, kontrol, kreativitás, szomorúság, öröm, szexualitás, öregedés, stb.Ezeknek a pontoknak az érintésével, elkezdesz képes lenni elfogadni/befogadni bármit az adott témával kapcsolatban. A pontok érintése feloldja mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál.

Access Bars kezelés helyszínek:

Access Bars Budapest
5. krület, 13. kerület
16. kerület 21. kerület

Access Bars működése

 

Minden Access Bars® kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot képes feloldani arról az életterületedről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely az életed bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!

Mi lenne, ha a gondolatok, érzelmek, érzések, fájdalmak, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál, többé már nem korlátoznák az életed?

Mennyi időnként érdemes ismételni a kezelést?

Hetente 1-2 alkalommal.

Access Bars kezelés célja

Access Bars kezelés célja hogy lehetővé tegye számodra, hogy változásokat tudj létrehozni. Relaxáltabb leszel és megtapasztalod azt a teret az életedben, ahonnan bármit megváltoztathatsz, még azt is, amiről eddig azt gondoltad, hogy igazán megváltoztathatatlan.

A BARS KEZELÉSEKET NÁLUK FOGLALHATOD:

Kascsák Ármin

Gyógymasszőr, energetikai terapeuta

ADATLAP ➤

Kazinczi Eszter

Talpreflexológus

ADATLAP ➤
KÉRDÉSED VAN?

Írj nekünk!

[contact-form-7 id="2185"]

Masszőr kereső Budapesten