Access Bars kezelés működése

Az Access Bars kezelés működése: a fejen található 32 energiapont futtatásával  hoz bennünk változást. Például pénz, kontrol, kreativitás, szomorúság, öröm, szexualitás, öregedés, stb. Ezeknek a pontoknak az érintésével, elkezdesz képes lenni elfogadni/befogadni bármit az adott témával kapcsolatban. Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál.

Minden Access Bars® kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot képes feloldani arról az életterületedről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely az életed bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!

Mi lenne, ha a gondolatok, érzelmek, érzések, fájdalmak, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál, többé már nem korlátoznák az életed?


Access Bars kezelés célja

Access Bars kezelés célja hogy lehetővé tegye számodra, hogy változásokat tudj létrehozni. Relaxáltabb leszel és megtapasztalod azt a teret az életedben, ahonnan bármit megváltoztathatsz, még azt is, amiről eddig azt gondoltad, hogy igazán megváltoztathatatlan.


Access Bars kezelés

Access Bars kezelés ára

    • Access Bars kezelés 60 perc

      8500Ft

    • Access Bars kezelés 90 perc

      11 500Ft

Telefon: 06203223219

Kérdésed van? Írj nekem az alábbi űrlapon:

Access Bars® kezelés Budapest, Ráday u. 16, 1092